Carpaccio i fideus de carbassó





 Ingredients:

- 1 o més carbassons
- 1 pastanaga
- 1 tomaquet cherry
- Formatge grana padano o parmesà.

Preparació:

1. - Talleu en fines làmines tipus "carpaccio" una part del carbassó.
2.- Amb el ratllador feu fideus de carbassó.





Per a la salsa:
- Oli d'oliva
- 1 dent d'all
- 1 lima
- Soja 



 En un bol poseu l'all tallat a trossos, l'oli, el suc d'una lima i un raig de soja. Ho passem per la batedora fins obtenir una certa consistència.


Emplatem el carbassó i la pastanaga i li tirem la salsa per damunt amb l'ajuda d'una cullera.


Ratllem el formatge en làmines primes.


Queda més bó si el deixem reposar una estona abans de menjar per a que agafi el gust de la salsa. 


Bon profit!!


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Núvols de sucre a la barbacoa

Pa de pessic marmolat