Pa de pessic marmolat
Ingredients:
-1 Iogurt natural
-3 pots de iogurt de Farina de reposteria
-1 pot de iogurt d'Oli d'oliva
-1 pot de iogurt de Sucre blanc
-1 sobre de Llevat quimic
-3 ous mitjans
- cacao en pols o xocolata de reposteria
1- Poseu el sucre blanc i els 3 ous dins el bol i mescleu amb la batedora durant 3 minuts a velocitat baixa (3).
2- Ves afegint el iogurt i l'oli al bol i continua-ho mesclant durant 2 minuts a velocitat baixa (3).
3- Afegeix la farina tamisada i el llevat a la mescla i barreja-ho durant 2 minuts a velocitat baixa (3).
4- Separeu la meitat de la mescla en un altre bol.
Pintar:
5- Afegiu tres cullerades soperes de cacao en pols a una mescla o
desfès xocolata al microones junt amb una mica de mantega i afegeix-la a un dels dos bols.
6- En la barreja a la que heu afegit la xocolata paseu la batedora fins que es mescli bé.
Cocció:
8- Preescalfeu el forn a 180 graus.
9- Escampeu la mantega per tot el motlle.
10- Poseu una de les dos mescles al motlle i desprs l'altre vigilant que no es mesclin.
11- Poseu-ho al forn i espereu 20 minuts.
12- Quan passin els 20 minuts apagueu el forn i deixeu el pastis a dins.
13- A la que el forn s'hagi refredat treieu el pastis de dins i...
12- Quan passin els 20 minuts apagueu el forn i deixeu el pastis a dins.
13- A la que el forn s'hagi refredat treieu el pastis de dins i...
14- Bon profit!!!
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada