Pa de pessic marmolat




Ingredients:

-1 Iogurt natural

-3 pots de iogurt de Farina de reposteria

-1 pot de iogurt d'Oli d'oliva

-1 pot de iogurt de Sucre blanc

-1 sobre de Llevat quimic

-3 ous mitjans

- cacao en pols o xocolata de reposteria


Preparació de la massa:

1- Poseu el sucre blanc i els 3 ous dins el bol i mescleu amb la batedora durant 3 minuts a velocitat baixa (3).

2- Ves afegint el iogurt i l'oli al bol  i continua-ho mesclant durant 2 minuts a velocitat baixa (3). 

3- Afegeix la farina tamisada i el llevat a la mescla i barreja-ho durant 2 minuts a velocitat baixa (3). 

4- Separeu la meitat de la mescla en un altre bol.

Pintar:

5- Afegiu tres cullerades soperes de cacao en pols a una mescla o
desfès xocolata al microones junt amb una mica de mantega i afegeix-la a un dels dos bols.

6- En la barreja a la que heu afegit la xocolata paseu la batedora fins que es mescli bé.

Cocció:

8- Preescalfeu el forn a 180 graus.

9- Escampeu la mantega per tot el motlle.

10- Poseu una de les dos mescles al motlle i desprs l'altre vigilant que no es mesclin.

11- Poseu-ho al forn i espereu 20 minuts.

12- Quan passin els 20 minuts apagueu el forn i deixeu el pastis a dins.

13- A la que el forn s'hagi refredat treieu el pastis de dins i...


14- Bon profit!!!




    Comentaris

    Entrades populars d'aquest blog

    Núvols de sucre a la barbacoa

    Carpaccio i fideus de carbassó